Известие

Collapse
No announcement yet.

Развален дисплей

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Коки Покажи съобщение
    Трябва да има общо, защото дисплея се гаси именно от дясната врътка.
    Коки .. стига де от ляватя се гаси и се пуска дясната е за настройките
    Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
    Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

С лявата "врътка" се гаси целия ICS а за дисплея има бутонче - dark иначе с дясната не знам какво се гаси
      Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Първоначално публикувано от nightroller Покажи съобщение
        С лявата "врътка" се гаси целия ICS а за дисплея има бутонче - dark иначе с дясната не знам какво се гаси
        С дясната нищо не се гаси , от нея се правят настройките , а като я задържиш ти излиза версията на software-a на ICS-a , навигацията и още нещо там ..

Comment

Първоначално публикувано от EMo0o Покажи съобщение
          Абе ко се правите, че не разбирате - Коки има предвид "другото дясно"
          Volvo XC90 D5 '06
          Alfa Romeo Spider 2.0 '90
          Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
          ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
          ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

Първоначално публикувано от Коки Покажи съобщение
            Трябва да има общо, защото дисплея се гаси именно от дясната врътка.
            Първоначално публикувано от pinko Покажи съобщение
            Абе ко се правите, че не разбирате - Коки има предвид "другото дясно"
            Анджък де, само Пинко ме разбра
            Alfa Romeo 166 2.4 JTD
            Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

..
              не беше за тази тема, съжалявам...
              A20DTH ЖТД ама не баш
              1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
              Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

Оправено.... Благодарности на Сотир който ми продаде дисплея и на жичкаджийте от квартал Горубляне които ми запоиха копчето и изобщо разфасоваха ICS-са без много да му се плашат .... проблема беше някаква течност? окислила горната част на дисплея кадето има едно като лентов кабел ама многоооо широко и там се беше прекъснало и разлепило ... ще снимам щото май хич не се разбра от обяснението
                Alfa Romeo 166 2.4jtd 136hp 2000г. - ex
                Opel Signum 1.9 CDTI 150hp 2006г.

Comment

Първоначално публикувано от p3shku Покажи съобщение
                  Оправено.... Благодарности на Сотир който ми продаде дисплея и на жичкаджийте от квартал Горубляне които ми запоиха копчето и изобщо разфасоваха ICS-са без много да му се плашат .... проблема беше някаква течност? окислила горната част на дисплея кадето има едно като лентов кабел ама многоооо широко и там се беше прекъснало и разлепило ... ще снимам щото май хич не се разбра от обяснението
                  Аз те разбрах напълно А ICS-a не е кой знае колко страшен , че да му се плашат хората

Comment

Аз те разбрах напълно А ICS-a не е кой знае колко страшен , че да му се плашат хората
                    Ами де да знам ... аз като го извадих и особено като отделих предната част от блока с касетофона и радиото и като видях кви са кабелаци и щуротии и колко е финно всичко направо ми се разтрепераха ръцете
                    Alfa Romeo 166 2.4jtd 136hp 2000г. - ex
                    Opel Signum 1.9 CDTI 150hp 2006г.

Comment

Първоначално публикувано от p3shku Покажи съобщение
                      Ами де да знам ... аз като го извадих и особено като отделих предната част от блока с касетофона и радиото и като видях кви са кабелаци и щуротии и колко е финно всичко направо ми се разтрепераха ръцете
                      Ти пък .. не е толкова страшно

Comment

Лентовия кабел залепен ли е или запоен за дисплея? Много живо ме интересува.
                        Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
                        Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Здравейте, малко оффтопик, но като видях че става дума за дисплей реших да попитам,защото имам съшия проблем. Карам Alfa Romeo 147 и при мен дисплея се преебава от вибрации и дупки и става или бял или почва да подскача сичко.Отвреме на време работи, после спира... може да работи 1 месец без проблем после да се прецака..

Comment

Working...
                          X